Kindeva Drug Delivery verwelkomt Jennifer Riter als nieuwe vicevoorzitter Analytische Services

Jennifer Riter joins Kindeva Drug Delivery as Vice President of Analytical Services to lead new analytical services business unit. (Photo: Business Wire)

WOODBURY, Minn. & ST. LOUIS--()--Kindeva Drug Delivery (Kindeva), een internationale leider op gebied van producten die geneesmiddelen en hulpmiddelen combineren, verwelkomt Jennifer Riter vandaag als vicevoorzitter Analytische Services om de leiding te nemen van de onlangs aangekondigde internationale businessunit voor analytische services.

Vóór haar aanwerving bij Kindeva werkte Riter voor West Pharmaceutical, waar zij de voorbije 27 jaar diverse technische en leidinggevende rollen vervulde. Haar laatste functie bij dit bedrijf was Senior Director, Business & Technical Operations. Riter zorgt aldus in haar nieuwe rol voor specifiek leiderschap en expertise in analytisch testen, onder andere op gebied van extraheerbare en vluchtige componenten, integriteit van recipiëntenafdichting en hulpmiddel/combinatieproductprestaties, en deeltjesanalyse. Momenteel is zij voorzitter van de Raad van Bestuur van de Lock Haven University Foundation en geeft zij les aan de University of Maryland Baltimore County als onderdeel van het combinatieproductencurriculum.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lindsey Langemeier
+1 402-405-4269
pr@scorrmarketing.com

Contacts

Lindsey Langemeier
+1 402-405-4269
pr@scorrmarketing.com