Verimatrix geeft de release van Counterspy uit als nieuwe oplossing tegen piraterij met unieke verdedigingscapaciteiten

Een klant van Verimatrix die Counterspy heeft ingezet, bracht een OPEX-besparing van $300k tot stand en voorkwam rechtstreekse verliezen door piraterij van $21 miljoen

Live webinar van Verimatrix op 19 maart met security-experts die inzichten delen rond piraterij in de sportwereld en nieuwe strategieën om inkomsten uit streaming veilig te stellen

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO--()--Verimatrix, (Euronext Paris: VMX), de leider die zich inzet om de moderne geconnecteerde wereld sterker te maken dankzij op mensen gerichte beveiliging, kondigde vandaag de algemene beschikbaarheid aan van haar nieuwe Verimatrix Counterspy-oplossing om piraterij te bestrijden -- de meest geavanceerde antipiraterijtechnologie van het voorbije decennium.

Counterspy benut technologie die in 2021 door het cybersecurityteam van het bedrijf eerst was ontwikkeld om een innovatieve nieuwe manier te bieden om de opkomst van videopiraterij tegen te gaan in een tijdperk waar streamingapps hoogtij vieren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerders Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer
finance@verimatrix.com

Media Verimatrix:
Matthew Zintel
matthew.zintel@zintelpr.com

Contacts

Investeerders Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer
finance@verimatrix.com

Media Verimatrix:
Matthew Zintel
matthew.zintel@zintelpr.com